Téma: Aktivace Draft Sight - MůjSolidworks.cz
16. 4. 2016 v 11:15
Aktivace Draft Sight #64461
Jarda Dejmek
Účastník
350 příspěvků
Ahoj, nejde mi DS aktivovat. Po spušrění se objeví okno, které se musí pro aktivaci vyplnit ale pak mi nepřijde aktivační e-mail (zkoušel jsem obě své adresy), takže při dalším spuštění se to musí vyplnit znovu..Neví si s tím někdo rady? Díky
18. 4. 2016 v 8:45
Odpověď na: Aktivace Draft Sight #64490
pepe
Účastník
682 příspěvků
Opakovat, mně to nakonec prošlo cca na 20-tý pokus s email adresou jmeno.prijmeni@seznam.cz
18. 4. 2016 v 10:40
Odpověď na: Aktivace Draft Sight #64493
QBczech
Účastník
294 příspěvků
pro jistotu ještě v příloze – vidím že náhled je titěrný..
18. 4. 2016 v 12:33
Odpověď na: Aktivace Draft Sight #64496
Jarda Dejmek
Účastník
350 příspěvků
Dík, to schéma jsem taky našel ale když nepřijde aktivační e-mail. Zkusím to opravdu tak dlouho, dokud to nepřijde 🙂
19. 4. 2016 v 8:58
Odpověď na: Aktivace Draft Sight #64506
pepe
Účastník
682 příspěvků
Zkus i jinou email schránku, například soukromou namísto služební 😉
20. 4. 2016 v 7:17
Odpověď na: Aktivace Draft Sight #64523
Jarda Dejmek
Účastník
350 příspěvků
jo, to jsem zkusil jako první ( asi 4 ) 🙂
6. 6. 2018 v 12:44
Odpověď na: Aktivace Draft Sight #73322
methaes
Účastník
17 příspěvků
Ahoj,
mám stejný problém, avšak mě aktivační e-mail projde a jakmile to aktivuji, tak jednou spustím a jakmile chci znovu, tak to zase nejde a chce to znovu aktivovat! Udělal jsem to tak už 5x různými způsobi a stále stejný výsledek… 🙁 Po dvou neúspěšných aktivacích jsem nainstaloval nejnovější verzi 2018 SP2 a stejně to dělá to samé… setkal se s tím někdo? Může mi někdo poradit? Předem děkuji
6. 6. 2018 v 12:59
Odpověď na: Aktivace Draft Sight #73323
Jarda Dejmek
Účastník
350 příspěvků
čau, já už si to přesně nepamatuji.poprvé mi na podpoře poradili ale bylo k ničemu, podruhý už prskali ale pomohlo to. Já to zkusím najít a hodim to sem. Myslím že bylo potřeba změnit něco v registrech, když to nešlo normálně mejlem. Nebo lepší, když mi pošleš e-mail, já ti to přepošlu.
edit:
tak jsem našel tyto dva odkazy:
zkuste ještě zásah do registrů.
https://gupta9665.wordpress.
http://cadhelpcenter.blogspot.
6. 6. 2018 v 13:18
Odpověď na: Aktivace Draft Sight #73325
radecek.ik
Moderátor
448 příspěvků
Ahoj, někde na fóru jsem našel tento postup: pravým tlačítkem myši klik na zástupce DraftSightu > Vlastnosti > v záložce Kompatibilita vybrat Spustit tento program jako správce a potvrdit Ok. Pak spustit program dvojklikem a pokusit se registrovat.
6. 6. 2018 v 13:37
Odpověď na: Aktivace Draft Sight #73326
Josef Vladík
Účastník
17 příspěvků
minuly tyden sem s tim bojoval taky. zrovna kdyz sem neco potreboval rychle tak skoncila registrace… s*al sem se s tim asi 2 hodiny. ruzne projet registry, vypnout firewall(to me asi pred rokem pomohlo), nastavit proxy, atd. proste nic.. nakonec sem to odinstaloval, dal jsem vyhledt vsechno co souvisi s draftsightem, smazal, v registrech to same. proste co sem nasel tak sem vymazal. pote sem stahnul posledni instalacku a svete div se, email dosel na poprve…
6. 6. 2018 v 13:40
Odpověď na: Aktivace Draft Sight #73327
Jarda Dejmek
Účastník
350 příspěvků
když jsem řikal že to občas blbne, bylo mi řečeno že se nemůžu divit, když je to zadarmo 😀
6. 6. 2018 v 13:48
Odpověď na: Aktivace Draft Sight #73328
methaes
Účastník
17 příspěvků
Jarda Dejmek: zkoušel jsem tvé doporučení a bez úspěchu…
radecek.ik: zkusil jsem dle tebe a dokonce i v kombinaci s Jardovým doporučením a nic…
Josef Vladík: mě ale e-maily chodí, jenže aktivace proběhne, 1x spustím bez problémů a při druhém spuštění jakože nabíhá, problikne a zmizí a když spustím znovu, tak zase okno s aktivací… 🙁
Takto jsem udělal dalších pět aktivací na jedno spuštění… 😀
Program používám naprosto minimálně, ale zrovnat bych ho potřeboval a dělá tohle… 🙁 Máte ještě někdo nějaké rady prosím k tomuto konkrétnímu problému?
6. 6. 2018 v 14:22
Odpověď na: Aktivace Draft Sight #73330
Josef Vladík
Účastník
17 příspěvků
ted si uvedomuju ze me to mozna taky takhle blbnulo, az me prisel mail. rekl bych ze chyba bude nekde v registrech a v pravu tam zapisovat.
zkusil bych vsechno co se tyce draftsight vymazat, vcetne registru a udelat novou instalaci musi to jit :D.
6. 6. 2018 v 14:32
Odpověď na: Aktivace Draft Sight #73331
Jarda Dejmek
Účastník
350 příspěvků
na odinstalaci používám Revo, zrovna to všechno smaže..
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.