Téma: CAM pro SolidWorks - MůjSolidworks.cz

Autor
5. 12. 2011 v 11:39

Re:Re: CAM pro SolidWorks #53374

rhinos
Člen
35 příspěvků

jen popisuju jak by to melo fungovat a jak to funguje v nasem pripade.

Pokud mam novou licenci SC tak minimalne ten jeden rok si podporu platit musim…
Ale pocitam ze je to u vsech cam-u stejne

6. 12. 2011 v 10:41

Re:Re: CAM pro SolidWorks #53375

Jendix
Člen
42 příspěvků

No u toho rozhodování nám jde taky o to, že u solidcamu je podstatná výhoda to, že má člověk k dispozici i solidworks (resp. je nutnost ho koupit), tzn. plnohodnotný modelář, díky tomu lze nabízet i konstrukční práce. Nejsme žádná mega firma která by právě solidcam plnohodnotně vytížila, ale myslíme že do budoucna je to určitě nutnost.

Samozřejmě že by bylo třeba i řešení koupit inventor a solidcam, osobně se mi ale malinko víc zamlouvá solidworks, i když jsou funkce který mi z inventoru chybí, ale tak je to asi u všech programů..

6. 12. 2011 v 20:10

Re:Re: CAM pro SolidWorks #53376

Polesovsky
Člen
26 příspěvků

U HSMWorksu kupovat SolidWorks nemusis, je totiz soucasti CAMu. Tvorim zde formicky, svarence, 3D vacky.
Vse co lze v SolidWorksu. Inventor mame zakoupen,ale nepouziva se, kdyz uz mame HSMko.

6. 12. 2011 v 20:29

Re:Re: CAM pro SolidWorks #53377

Jendix
Člen
42 příspěvků

@Polesovsky wrote:

U HSMWorksu kupovat SolidWorks nemusis, je totiz soucasti CAMu. Tvorim zde formicky, svarence, 3D vacky.
Vse co lze v SolidWorksu. Inventor mame zakoupen,ale nepouziva se, kdyz uz mame HSMko.

Tzn. jde v tom vytvářet i pokročilejší sestavy? Pokud ano, v tom případě by to nebylo špatné.

8. 12. 2011 v 21:20

Re:Re: CAM pro SolidWorks #53378

Polesovsky
Člen
26 příspěvků

@Jendix wrote:

Tzn. jde v tom vytvářet i pokročilejší sestavy? Pokud ano, v tom případě by to nebylo špatné.

Jednoducha rada – domluv si moznost odzkouseni aspon na jeden mesic (je to zdarma). A sam si to prubni.
Ja jsem nadmiru spokojenej.

Odpověď na téma

Reklama

Reklama