Téma: geometrical set - MůjSolidworks.cz
15. 5. 2011 v 20:58
geometrical set #51959
jafet
Člen
3 příspěvky
Dobry den, chcem sa opytat ci sa v SolidWorks da urobit nieco ako je „geometrical set“ v Catii. Jedna sa mi o to, aby som v strome (feature manager tree) nastavil do partu prostredie, ktore bude spojene s partom, ale pri jeho editacii to nijako neovplyvni zvysnu cast dielu (partu). Dakujem.
16. 5. 2011 v 8:53
Re:Re: geometrical set #54285
kohen
Účastník
486 příspěvků
Není mi přesně jasné co vlastně chceš, ale různé nastavení pro různé typy dílů lze nastavit šablonami.
16. 5. 2011 v 12:01
Re:Re: geometrical set #54286
jafet
Člen
3 příspěvky
Pokusim sa to napisat zrozumitelnejsie. Modelujem suciastku ktora je vytvorena z viacerych roznych casti, cize kazda jedna cast by sa povedzme dala vymodelovat samostatne a potom vsetky pospajat v zostave. Lenze ja to nechcem riesit takto, chcem aby to bola jedna suciastka (part) s tym, ze ak by som neskor chcel robit zmeny v jednotlivych castiach, nenarusilo by mi to tie ostatne. Nieco ako vytvorit v parte samostatne „Solid Body“ pre kazdu cast.
16. 5. 2011 v 12:43
Re:Re: geometrical set #54287
.rf.
Účastník
423 příspěvků
SolidWorks umožňuje vytvořit tzv. Vícetělý díl. Je to tedy jakási sestava z několika dílů, které je možné spojit vazbami, ale je to uloženo v souboru dílu s koncovkou SLDPRT.
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.