Téma: grafy pohybové studie - MůjSolidworks.cz
7. 1. 2009 v 21:11
grafy pohybové studie #51497
Anonymous
Člen
318 příspěvků
Všechny zdravim, potřeboval bych poradit, jak dostat z pohybový studie nějaký grafy…jako třeba průběh rychlosti či zrychlení na nějakém členu. Mam Office Premium a nemůžu to v tom nějak rozchodit, už jsem v koncích. Prosím poraďte. Díky
8. 1. 2009 v 7:07
Re:Re: grafy pohybové studie #52610
alda
Účastník
233 příspěvků
@Solid wrote:
Všechny zdravim, potřeboval bych poradit, jak dostat z pohybový studie nějaký grafy…jako třeba průběh rychlosti či zrychlení na nějakém členu. Mam Office Premium a nemůžu to v tom nějak rozchodit, už jsem v koncích. Prosím poraďte. Díky
Nejsem si jist, ale grafy se dají generovat v COSMOS Motion a ne v Pohybové studii. Na googlu jsem našel tento tutorial, grafy tam jsou zobrazené – http://highered.mcgraw-hill.com/sites/dl/free/0072978775/234041/Motion_Tutorial.pdf
8. 1. 2009 v 7:50
Re:Re: grafy pohybové studie #52611
Anonymous
Člen
318 příspěvků
Jo, tak v tom asi bude ten problém, já nemůžu načíst ten CosmosMotion…já myslel, že by to Office Premium 2008 měl obsahovat rovnou. Nevíte náhodou jak bych to tam přidal nebo aktivoval? V nástrojích, přidat doplňkový modul to nemam:(.
8. 1. 2009 v 7:56
Re:Re: grafy pohybové studie #52612
alda
Účastník
233 příspěvků
@Solid wrote:
Jo, tak v tom asi bude ten problém, já nemůžu načíst ten CosmosMotion…já myslel, že by to Office Premium 2008 měl obsahovat rovnou. Nevíte náhodou jak bych to tam přidal nebo aktivoval? V nástrojích, přidat doplňkový modul to nemam:(.
Pravděpodobně si ho tam budete muset doinstalovat. Měl by být na DVD s instalací SolidWorks? A nebo samostatně, to nevím.
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.