Téma: Jak na hromadný tisk výkresů – první záložky - MůjSolidworks.cz
3. 2. 2009 v 6:13
Jak na hromadný tisk výkresů – první záložky #51521
Roman Spacek
Účastník
45 příspěvků
Zdravím,
osobně jsem nikdy plánovač úloh nepoužíval, ale teď mě zaujal.Zejména z důvodu, že jsem si všiml(jako poslední na světě snad 🙂 ) , že lze hromadně tisknout výkresy , což je pro mě veliká úspora času.Bohužel ale netuším, zda-li jde nastavit pouze tisk první záložky (stránky) ve výkresech. Nabídku mám zšedivělou… Na drtivé většině výkresech mám jako druhou stránku rozvinutý tvar dílu a ten tisknout nechci. Tím pádem se mi pak vytiskne místo 50ti výkresů rovnou třeba 100 a půlku můžu vyhodit.Otázkou tedy je, jestli to opravdu nejde nastavit tak, aby ve všech označených výkresech tiskl pouze první stránku. Díky za případné info !
3. 2. 2009 v 6:34
Re:Re: Jak na hromadný tisk výkresů – první záložky #52711
alda
Účastník
233 příspěvků
Planovač úloh nemám, ale vyzkoušel bych tuto utilitu – http://www.swcp3.com/ (na konci stránky, jmenuje se swBatchPrint).
V návodu (stáhne se s programem) píšou, že umí mimojiné – Printing all sheets or only the first sheet in the document (takže přesně to co hledáte).
3. 2. 2009 v 8:41
Re:Re: Jak na hromadný tisk výkresů – první záložky #52712
Roman Spacek
Účastník
45 příspěvků
Díky za link. Vypadá to velmi dobře, bohužel se mi to nedaří v SW2009 spustit. Jdu podle návodu, ale po otevření se mi to nikde, ale v doplňkových modulech neobjeví. Tedy pokud jsem to pochopil správně. Ale ještě to omrknu. Každopádně Děkuji.
3. 2. 2009 v 9:15
Re:Re: Jak na hromadný tisk výkresů – první záložky #52713
alda
Účastník
233 příspěvků
Mě to v 2008 funguje. Je to vidět v doplňkových modulech, program spustíte pak v Nástrojích hned na prvním místě.
4. 2. 2009 v 9:15
Re:Re: Jak na hromadný tisk výkresů – první záložky #52714
Roman Spacek
Účastník
45 příspěvků
Díky za vysvětlení. Nevím, zda-li nedělám něco špatně. Jednoduchý postup jsem udělal ze screenů viz níže.
Ale stejně nic nevidím…
4. 2. 2009 v 9:15
Re:Re: Jak na hromadný tisk výkresů – první záložky #52715
Roman Spacek
Účastník
45 příspěvků
A stejně nic 🙁
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.