Téma: Kótovanie závitov vo výkrese pomocou POPIS MODELU - MůjSolidworks.cz

Autor
22. 3. 2013 v 9:12

Kótovanie závitov vo výkrese pomocou POPIS MODELU #52194

Juraj Majkút
Účastník
4 příspěvky

Po preinštalácii SolidWorks Premium 2012 x64 SP1 na Win.7 mi pri automatickom vkladaní cez popis modelu mi označí závity len ako jednoduché diery (na priemer predvŕtania závitu) a nie ako závitové diery. Je to veľmi nepríjemné, keď treba prekontrolovať na výkrese všetky závity, či nie sú popísané len ako diery…
Použil som nastavenia ako som mal pred preinštalovaním ešte na 32 bit. verzii Solidu, kedy mi fungoval normálne. Vedel by mi niekto povedať v čom by mohla byť chyba?
Vďaka

1. 4. 2013 v 19:05

Re:Re: Kótovanie závitov vo výkrese pomocou POPIS MODELU #55051

tomatom
Účastník
63 příspěvků

to jako ze se ti zavit ve vykeresu nezobrazuje? chybi ti 3/4 kruh? to je v zobrazeni zobrazeni kosmetickeho zavitu…

2. 4. 2013 v 5:17

Re:Re: Kótovanie závitov vo výkrese pomocou POPIS MODELU #55052

Juraj Majkút
Účastník
4 příspěvky

Závit sa zobrazí, ale „automatické“ kótovanie prostredníctvom popisu modelu okotuje len obyčajný otvor ako „fí“ a nie závit ako „M“

4. 4. 2013 v 20:01

Re:Re: Kótovanie závitov vo výkrese pomocou POPIS MODELU #55053

tomatom
Účastník
63 příspěvků

Jo to sem resil asi 2 tydny z5 tez vyhledej moje prispevky tam najdes mozna to co hledas…

11. 4. 2013 v 7:15

Re:Re: Kótovanie závitov vo výkrese pomocou POPIS MODELU #55054

pepe
Účastník
682 příspěvků

Čau, jestli máš kosmetický závit tvořený prvkem průvodce dírami, neměl by být problém. Pro ručně vložené kosmetické závity platí to, co jsme nedávno řešili s tomatom

11. 4. 2013 v 7:25

Re:Re: Kótovanie závitov vo výkrese pomocou POPIS MODELU #55055

Juraj Majkút
Účastník
4 příspěvky

Čau, ja budem mať asi pošahaný celý Solid, lebo má viacero múch, napr. pri nabiehaní mi vypíše tabuľku že „Nelze vytvořit soubor deníku. Automatické obnovení nebude fungovat…“ ale vďaka za reakciu

11. 4. 2013 v 8:24

Re:Re: Kótovanie závitov vo výkrese pomocou POPIS MODELU #55056

.rf.
Účastník
423 příspěvků

@JM42 wrote:

pri nabiehaní mi vypíše tabuľku že „Nelze vytvořit soubor deníku. Automatické obnovení nebude fungovat…“

Tuto hlášku zobrazuje pokud se spouští druhé okno SolidWorksu. Je možné že zůstává jedna instance mezi spuštěnými procesy.

11. 4. 2013 v 8:40

Re:Re: Kótovanie závitov vo výkrese pomocou POPIS MODELU #55057

pepe
Účastník
682 příspěvků

Tuto hlášku zobrazuje když se spustí dvakrát, ale pokud se ti děje i po restart počítače tak zkus toto..je to výňatek z email technický podpory. Konkrétně u mě to zabralo perfektně:)

Tato chyba se zobrazuje při spouštění SolidWorks. Ve většině případů se jedná o poškozený záznam v registrech Windows. Následující klíč stačí odstranit nebo přejmenovat (záloha). Při dalším spuštění SolidWorks se automaticky vytvoří se správnými hodnotami a nemělo by docházet k výskytu chyby.
PočítačHKEY_Current_UserSoftwareSolidWorksSolidWorks_verzeExtreferencesSolidWorks Journal Folders

11. 4. 2013 v 8:57

Re:Re: Kótovanie závitov vo výkrese pomocou POPIS MODELU #55058

Juraj Majkút
Účastník
4 příspěvky

No do registrov sa mi moc nechce ísť, ale skúsim to, je to jednoduhšie ako preinštalovať a nakonfigurovať celý SW…
vďaka

Odpověď na téma

Reklama

Reklama