Téma: Na externím monitoru se po každém kliknutí zmenší UI SolidWorks - MůjSolidworks.cz
14. 9. 2017 v 13:39
Na externím monitoru se po každém kliknutí zmenší UI SolidWorks #70521
pepe
Účastník
682 příspěvků
Ahoj všem,
v práci i doma se setkávám s tím, že když připojím k NTB HP ZBOOK G4 externí monitor. Tak při práci v Solidu se skaždým kliknutím změnšuje grafická plocha. Je to velice nepříjemné.
Nemáte někdo zkušenost s řešením takové hloupé chyby? Je to docela otravné. Nepomohl mi ani jiný ovladač grafiky, restart nastavení, reinstalace a další postupy..
Díky za rady.
15. 9. 2017 v 12:31
Odpověď na: Na externím monitoru se po každém kliknutí zmenší UI SolidWorks #70522
Jerry
Účastník
27 příspěvků
Zdravím Pepe,
na tvoji otázku odpověď bohužel neznám, ale rád bych slyšel tvůj názor na HP ZBOOK G4. Mám totiž v plánu si takový pořizovat a nikde jsem neobjevil smysluplnou recenzi, v níž bych se dozvěděl, jak NTB zvládá SolidWorks a další práci. Budu velice rád, když se mi ozveš klidně do zpráv, abychom nespamovali tohle důležité téma, které mě rovněž zajímá.
Jestli nalezneš chvíli volného času, napiš mi s jakým typem NTB přesně pracuješ a případně i nějakou tu recenzi a dosavadní dojmy.
Předem díky.
4. 10. 2017 v 20:45
Odpověď na: Na externím monitoru se po každém kliknutí zmenší UI SolidWorks #70617
Jiří Šveněk
Účastník
6 příspěvků
Ahoj všem, v práci i doma se setkávám s tím, že když připojím k NTB HP ZBOOK G4 externí monitor. Tak při práci v Solidu se skaždým kliknutím změnšuje grafická plocha. Je to velice nepříjemné. Nemáte někdo zkušenost s řešením takové hloupé chyby? Je to docela otravné. Nepomohl mi ani jiný ovladač grafiky, restart nastavení, reinstalace a další postupy.. Díky za rady.
Zkus na plose pravou mys > nastaveni zobrazeni > vyber na externi monitor > pokud u meritko a rozlozeni vidíš ze ti system doporucuje odhlásit uzivatele potvrd to znovu se prihlas a mělo by vse byt korektni (restart nepomaha … pouze odhlaseni uzivatele) snad to pomuze
5. 10. 2017 v 9:15
Odpověď na: Na externím monitoru se po každém kliknutí zmenší UI SolidWorks #70618
pepe
Účastník
682 příspěvků
Díky moc za tip! Nedoporučoval mi odhlásit uživatele, ale když jsem nastavil stejné zvětšení windows na obou monitorech stejně (původně měl NTB 125% a ext. monitor 100%) a pak provedl restart NTB, tak už bylo vše OK. Tobě Windows hlásí, že potřebují odhlásit/přihlásit?? S tím jsem se asi ještě nesetkal 🙂
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.