Téma: Nastavení "Cesta pro hledání" - MůjSolidworks.cz

Autor
5. 1. 2012 v 11:55

Nastavení "Cesta pro hledání" #52047

sUs
Člen
69 příspěvků

Zdravím,

narazil jsem na problém s nastavením „Cesta pro hledání“ (viz. Možnosti – Umístění souborů – Cesta pro hledání). Mám tam uloženo pár cest do naší staré sítě a nejdou mi zrušit. Respektive jdou odebrat, ale
při následné kontrole tam jsou opět. Nepřišel jsem na způsob jak se jich navždy zbavit.
Otravuje to, protože na ty cesty občas chce použít a než zjistí, že nejsou platné, tak to docela trvá.

Poradí někdo.

Díky

5. 1. 2012 v 12:29

Re:Re: Nastavení „Cesta pro hledání“ #54614

.rf.
Účastník
423 příspěvků

Možná že by pomohl zásah do registru HKEY_CURRENT_USERSoftwareSolidWorksSolidWorks 2011ExtReferences a tady zřejmě klíč Search Folders. Ale pro každý zásah do registru platí ‚Jen pro odvážné‘.

5. 1. 2012 v 13:06

Re:Re: Nastavení „Cesta pro hledání“ #54615

.rf.
Účastník
423 příspěvků

Tak jsem se schválně podíval na vlastní nastavení vyhledávacích cest. Nemám tam vyplněnou žádnou a pokud nějakou přidám, tak po restartu SolidWorksu v nastavení opět chybí.

6. 1. 2012 v 7:59

Re:Re: Nastavení „Cesta pro hledání“ #54616

sUs
Člen
69 příspěvků

Daný klíč je v registrech prázdný. Hledal jsem i konkrétní cestu a bez úspěchu … v registrech to zřejmě není.

6. 1. 2012 v 8:36

Re:Re: Nastavení „Cesta pro hledání“ #54617

.rf.
Účastník
423 příspěvků

K tomu mě přivedla cesta, která je uvedena v souboru, který se vytvoří při exportu nastavení s koncovkou *.sldreg.
Pak bych tedy zkusil exportovat současné nastavení do souboru, soubor upravit v systémovém poznámkovém bloku a nastavení importovat zpět do SolidWorksu.
K exportu/importu je určen Průvodce kopírováním nastavení.

6. 1. 2012 v 9:53

Re:Re: Nastavení „Cesta pro hledání“ #54618

sUs
Člen
69 příspěvků

Tam jsem se také díval i prohledával text v systémovém adresáři pro aplikace. Zatím žádný výsledek.
Koukal jsem, že stejné nastavení má i „Průzkumník SolidWorks“, ale chová se to stejně.
Napadá mě ještě možná souvislost s PDM, ale to teď nemám funkční (server).

6. 1. 2012 v 11:32

Re:Re: Nastavení „Cesta pro hledání“ #54619

.rf.
Účastník
423 příspěvků

Nejsou ty neodstranitelné cesty uložené ve Windows Desktop Search nebo v podobné aplikaci pro vyhledávání, odkud by je mohl načítat SolidWorks.

6. 1. 2012 v 11:59

Re:Re: Nastavení „Cesta pro hledání“ #54620

sUs
Člen
69 příspěvků

Pokud jde o „Možnosti indexování“ (Win Vista), tak jsem již také kontroloval.

24. 1. 2012 v 9:22

Re:Re: Nastavení „Cesta pro hledání“ #54621

sUs
Člen
69 příspěvků

Zdravím,

tak se konečně zadařilo. Nakonec byl problém opravdu v indexování služby Windows Search (cesty se schovaly za řetězec v závorkách a nevšiml jsem si že v tom jsou ty síťové cesty zapsány).
Umístění souboru indexace jsem ještě pro jistotu přesměroval do nového adresáře a službu
restartoval. Teď už to funguje jak má.
Děkuji za spolupráci

Snad to někomu pomůže.

Odpověď na téma

Reklama

Reklama