Téma: Neustale problemy – mrznutie SW2013 - MůjSolidworks.cz

Autor
15. 5. 2014 v 9:41

Neustale problemy – mrznutie SW2013 #52363

Niamal
Člen
30 příspěvků

Dobry den
Rad by som vedel nazor a Vase postrehy na SW2013. V praci mame Lenovo pracovne stanice – obsahuju vykonny procesor, 12G ram a samozrejme grafika quadro ako ma byt. Navrhujeme jednoucelove stroje pre automobilovy priemysel. Skoro vsetky data z ktorych sa stroje skladaju su nakupovane cize stahovane modely v roznych formatoch – valce, normovane diely a pod. a tu je môj postreh.
– neustale chyby a nespravne vykreslenie exportovanych dielov – nemal som dojem ze starsie verzie boli az tak nachylne na taketo data
– neustale “ neodpovida“ pri aktualizaciach pohladu vo vykrese alebo pod. – stale mrzne a vsetko mu trva neumerne dlho.
– praca so zostavou ktora nema viac ako 1000 prvkov zatazi ram az na 80-90 percent a nejedna sa o zlozitu grafiku alebo tvary
– urovne detailov stiahnute na minimum a neustale problemy s vykonom a ram.

S programom pracujem uz od verzie 2006 a zatial sme takyto problem nikdy neriesili. Je pravda ze jednym casom som kreslil v Invetore a Pro-E ale nikdy som na SW nedal dopustit. V poslednej dobe by som rad vyhodil komp von oknom pod najblizsiu Tatrovku co pôjde okolo
Mam len ja ten pocit alebo sa to deje aj inym uzivatelom?
Dakujem

18. 9. 2014 v 20:07

Re:Re: Neustale problemy – mrznutie SW2013 #55557

Mildo
Účastník
126 příspěvků

To samé … trefné a presné
stará dobrá Verzia 2012
ostatné je na SZ

21. 10. 2014 v 4:09

Re:Re: Neustale problemy – mrznutie SW2013 #55558

Chipke
Člen
13 příspěvků

No přidám také svou trošku do mlýna. Používám SWx od roku 2007 a to co se děje od nějaké verze 2012, to nemá obdobu. Poslední dobou ( verze 2014 a nyní 2015 ) to je snad den odedne horší. Včera už jsem opravdu myslel, že jsem buďto blázen, nebo že mám v počítači nějakýho skřítka, kterej mi neustále škodí. Že už i základní věci si žijí vlastním životem, to byla poslední tročka do mlýna. V modelech se samovolně zobrazují skici ( jak pomocné, tak třeba od děr ), otevírají a zavírají se modely z hlavní sestavy, na výkresech někdy s pohledem hnout jde, jindy ne. Hlavně toto se objevuje zcela nahodile, samovolně. No a ve 2014 se k tomu ještě přidaly pády SWx, asi tak 3x za den i při takové blbosti jako tvorba pole, změna konfigurace z hlavní sestavy a podobně. Prostě jestli to takto půjde, tak nevím nevím, jak to dopadne.

12. 11. 2014 v 22:40

Re:Re: Neustale problemy – mrznutie SW2013 #55559

Mildo
Účastník
126 příspěvků

Co ocakavat od Amikov
Q: co pri starte raketoplanov najviac zamestnava system?
A: odpocitavanie
… od … do konca licencie !

Odpověď na téma

Reklama

Reklama