Téma: Obnova výkresu - MůjSolidworks.cz
18. 5. 2010 v 13:11
Obnova výkresu #51816
Harry666
Člen
65 příspěvků
Zdarec lidi, nevíte náhodou jak obnovit výkres? – situace- Dostal sem výkres v klasickým formátu SLDDRW ale borec mi neposlal součásku a tak se mi místo výkresu objevily na papíře takový prázdný obdélníky v místech kde ležely pohledy, sem se mu izval aby mi tu součásku poslal, ale i když ju mám, tak nejsem schopnej ju nacpat na ten výkres zpátky.. otázka tedy zní – jde to vůbec?(podle mě jo, ale nepřišel sem na to :D)otázka druhá- nejde to nějak zašmelit?
18. 5. 2010 v 16:17
Re:Re: Obnova výkresu #53848
MAD_BOXs
Účastník
88 příspěvků
Ten díl – kopírovat projekt a zaškrtnout včetně výkreů a ve stromu je potom vidět je-li k tomu dílu i výkres. Takto vyexportované soubory potom jdou prohlížet na jiných PC.
19. 5. 2010 v 5:48
Re:Re: Obnova výkresu #53849
kohen
Účastník
486 příspěvků
Je dobré mít model a výkres ve stejném adresáři (lépe se najdou). Podmínkou také je, že výkres má stejný název jako model. Pokud je vše splněno a stejně se výkres nechytá zkus výkres načíst tak, že mu ukážeš odkaz (při otevírání výkresu zvolit odkazy + vybrat model).
19. 5. 2010 v 6:16
Re:Re: Obnova výkresu #53850
Harry666
Člen
65 příspěvků
@kohen wrote:
Je dobré mít model a výkres ve stejném adresáři (lépe se najdou). Podmínkou také je, že výkres má stejný název jako model. Pokud je vše splněno a stejně se výkres nechytá zkus výkres načíst tak, že mu ukážeš odkaz (při otevírání výkresu zvolit odkazy + vybrat model).
muhaha 😀 konečně to funguje.. sice sem název musel přepsat na ten co byl v odkazech, ale to je jedno když to fachá :D:D
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.