Téma: Odskočení dílu při vkládání do sestavy - MůjSolidworks.cz
26. 2. 2016 v 6:23
Odskočení dílu při vkládání do sestavy #63475
Martin Ovad
Účastník
5 příspěvků
Ahoj,
mám problém, který přišel s updatem SW 2013 na SW 2016. Když v sestavě vložím díl, objeví se mi tam, kde kliknu kurzorem, jenže když potom otočím modelem, je odskočen třeba o několik metrů naprosto mimo sestavu.
Možná jen dělám něco špatně, ale u předchozí verze jsem tento problém neměl, máte někdo podobný problém?
Existuje na to nějaký fígl jak zabezpečit aby se mi díl vložil tam, kam chci, např k ploše, na které mám kurzor nebo tak?
Docela to prodlužuje práci hlavně, kdy do sestavy vkládám šrouby nebo malé součásti.
Všem moc díky za odpověď
Martin
29. 2. 2016 v 8:22
Odpověď na: Odskočení dílu při vkládání do sestavy #63509
pepe
Účastník
682 příspěvků
Dělá to jen u jedné sestavy? Dělá to i u nových sestav, které založíš na nové šabloně pro Solid 2016?
29. 2. 2016 v 9:21
Odpověď na: Odskočení dílu při vkládání do sestavy #63517
Martin Ovad
Účastník
5 příspěvků
Ahoj,
jedná se o problém všech sestav, ale je pravda, že šablony sestav mám vytvořené z předchozí verze 2013, tak možná tam bude problém, i když je to při nejmenším zvláštní.
29. 2. 2016 v 15:06
Odpověď na: Odskočení dílu při vkládání do sestavy #63518
pepe
Účastník
682 příspěvků
Zkusil bych asi přeinstalovat ovladač grafiky http://www.solidvision.cz/grafika-instalace/
Dále, co se týče těch šablon, 2015 má novou strukturu dokumentů, je lepší si v rámci 2015/2016 vytvořit komplet nové šablony dílů/sestav/výkresů.
No a pokud nepomůže grafika, tak bych se mrkl na restart nastavení v registrech Windows, ale to je spíš dotaz na tvoji technickou podporu SolidWOrks.
Co instalace? Děláš upgrady starších verzí? Nebo si poctivě stahuješ data a děláš čisté instalace?
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.