Téma: Otáčení rotoru v sestavě pohonu s elektromotorem - MůjSolidworks.cz
20. 4. 2015 v 7:12
Otáčení rotoru v sestavě pohonu s elektromotorem #52500
hammer
Účastník
114 příspěvků
Mám problém se kterým si nevím rady. Vytvořil jsem sestavu s elektromotorem a potřebuji aby se rotor otáčel. Na rotor s ložisky jsem nasadil řetězové kolo, rozpěrné pouzdro a pero. Až sem je vše v pořádku a rotor s příslušenstvím se otáčí. Jakmile ale vytvořím s takto osazeným elektromotorem a držákem motoru sestavu pohonu, nemůžu s rotorem otočit. Pokusil jsem se to řešit záměnou sjednocení poloh za nulové vzdálenosti, problém jsem tím ale nevyřešil. Je nějaká funkce ve studentské verzi SW 2014-15 jak zjistit, co otáčení rotoru brání, kde mám chybu, nebo je nějaká jiná rada? Ještě musím dodat, že držák motoru je sestaven ze svařené sestavy a na tuto sestavu je elektromotor připevněn šrouby. Šrouby jsou v otvorech držáku soustředně a sjednoceně. Za jakoukoliv radu a pomoc srdečně děkuji.
20. 4. 2015 v 7:57
Re:Re: Otáčení rotoru v sestavě pohonu s elektromotorem #55964
Frenk
Účastník
27 příspěvků
20. 4. 2015 v 10:20
Re:Re: Otáčení rotoru v sestavě pohonu s elektromotorem #55965
hammer
Účastník
114 příspěvků
Frenk-děkuji za pomoc. Ve vztazích mez rodiči a potomky už mám mezery, řeším prarodiče a vnoučata. Kdybych použil rozum a nápovědu, mohl jsem se to pokusit vyřešit sám. Večer to vyzkouším, prozatím alespoň děkuji.
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.