Téma: pohlady vo vykrese - MůjSolidworks.cz

Autor
28. 7. 2010 v 15:11

pohlady vo vykrese #51848

Tomas_Nove-Zamky
Člen
13 příspěvků

Cawes borci, mam mali problem ked si generujem vykres z modelu v SW 07 natiahnem si ktory kolvek pohlad idem si spravit dalsi napr bokorys tak mi to pohlad nepreklopy tak ako sme na to vsetci zviknuty ale tak ako to je napr u amiericanou ze vydim opacnu stranu… cize ak kurzorom potiahnem doprava tak sa mi objavy pohlad nie kolmo na lavu stranu dielca ale na pravu. Vie mi dakto poradit??? zatial to riesim natiahnutim toho isteho sielca viac krat alebo si z toho spravim .DWG a v AutoCADe si prehodim tie pohlady. doteraz mi to frcalo tak ako malo ale musel som preinstaovat SW a odvtedy mi to blbne. DAKUJEM ZA RADY.

TOMÁŠ

28. 7. 2010 v 19:10

Re:Re: pohlady vo vykrese #53954

toust
Účastník
93 příspěvků

Dá se to nastavit v možnostech. Nemám už 2007, takže si nevzpomínám úplně přesně, ale myslím že se to jmenovalo něco jako první/třetí pohled. Nebo tak něco. Nastavit to ale šlo 100%.

29. 7. 2010 v 18:35

Re:Re: pohlady vo vykrese #53955

Tomas_Nove-Zamky
Člen
13 příspěvků

Diky aspom za vzdialenu napomoc, tusil som ze to nejako pojde ale neviem ani ja ako presne, skusim to pozriet mezdi tymi pohladmi

30. 7. 2010 v 9:49

Re:Re: pohlady vo vykrese #53953

Tomas_Nove-Zamky
Člen
13 příspěvků

Neviem ako je to mozne ale dnes som to chcel skusit nastavit, tak som natiahol sucastku isiel som z nej spravit dalsi pohlad a bolo to zrazu spravne bez nutnosti nieco nastavit 😀

Odpověď na téma

Reklama

Reklama