Téma: pohlady vo vykrese - MůjSolidworks.cz
28. 7. 2010 v 15:11
pohlady vo vykrese #51848
Tomas_Nove-Zamky
Člen
13 příspěvků
Cawes borci, mam mali problem ked si generujem vykres z modelu v SW 07 natiahnem si ktory kolvek pohlad idem si spravit dalsi napr bokorys tak mi to pohlad nepreklopy tak ako sme na to vsetci zviknuty ale tak ako to je napr u amiericanou ze vydim opacnu stranu… cize ak kurzorom potiahnem doprava tak sa mi objavy pohlad nie kolmo na lavu stranu dielca ale na pravu. Vie mi dakto poradit??? zatial to riesim natiahnutim toho isteho sielca viac krat alebo si z toho spravim .DWG a v AutoCADe si prehodim tie pohlady. doteraz mi to frcalo tak ako malo ale musel som preinstaovat SW a odvtedy mi to blbne. DAKUJEM ZA RADY.
TOMÁŠ
28. 7. 2010 v 19:10
Re:Re: pohlady vo vykrese #53954
toust
Účastník
93 příspěvků
Dá se to nastavit v možnostech. Nemám už 2007, takže si nevzpomínám úplně přesně, ale myslím že se to jmenovalo něco jako první/třetí pohled. Nebo tak něco. Nastavit to ale šlo 100%.
29. 7. 2010 v 18:35
Re:Re: pohlady vo vykrese #53955
Tomas_Nove-Zamky
Člen
13 příspěvků
Diky aspom za vzdialenu napomoc, tusil som ze to nejako pojde ale neviem ani ja ako presne, skusim to pozriet mezdi tymi pohladmi
30. 7. 2010 v 9:49
Re:Re: pohlady vo vykrese #53953
Tomas_Nove-Zamky
Člen
13 příspěvků
Neviem ako je to mozne ale dnes som to chcel skusit nastavit, tak som natiahol sucastku isiel som z nej spravit dalsi pohlad a bolo to zrazu spravne bez nutnosti nieco nastavit 😀
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.