Téma: Postava člověka - MůjSolidworks.cz
11. 6. 2010 v 17:38
Re:Re: Postava člověka #53220
Anonymous
Člen
318 příspěvků
Zdar všem. Někde jsem to tady už psal, ale nějak se mi to nechce hledat… 🙂 Postava člověka je super nápad a i mě se už párkrát hodila při navrhování nějakého třeba montážního přípravku. Jenže ty odkazy tady jsou na „mrtvoly“. Potřeboval jsem si s postavou pohnout a tak jsem skoro okopíroval rozměry a tvar té postavy, která tady je pověšená. Tímto se omlouvám autorovi. Protože nejsem registrovaný, nejde mi sem uložit příloha, tak kdo by jste měl zájem, pošlu postavu v Solid Worksu e-mailem. Stačí si napsat na stafii@seznam.cz. Vazby jsou udělaný na kulový plochy, takže pohyb je takřka neomezený. Začal jsem rádiusovat a vyčančávat ruku, ale na druhou nějak nebyl čas, takže tak… Ať vám postavička pomůže a protože jsem zvědavý, rád uvidím výtvory (aspoň obrázky), k čemu posloužila. Mějte se.
31. 8. 2020 v 10:19
Odpověď na: Postava člověka #79589
Ales
Účastník
272 příspěvků
Dovolím si recyklovat téma, abych nezakládal nové ale vlastně skoro stejné. Kdysi se dala v každém lepším papírnictví v potřebách pro technické kreslení sehnat pohyblívá 2D postava člověka. Samozřejmě mě napadlo, že toho musí být na internetu spousta jenže všechno co se mi podařilo najít je tak nějak nepoužitelné, většinou digitalizované z náhodných fotek se zkreslenými proporcemi, nekolmými pohledy, s oblečením… Nevěděl byste někdo prosím o kvalitním antropometricky správném modelu (2D) člověka, jako bývaly tyhle šablonky pro architekty?
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.