Téma: Předefinování základních rovin - MůjSolidworks.cz
24. 6. 2011 v 14:55
Předefinování základních rovin #51975
mrnis
Člen
13 příspěvků
Zdravim, mám problém s přírubovým dílem, je to import z inventoru a při tomto importu se základní rovina HORNÍ posunula a neprochází osou, navíc je celá příruba natočená. Jak předefinovat základní roviny?? Dělá to pak neplechu ve výkrese.. Díky
24. 6. 2011 v 15:06
Re:Re: Předefinování základních rovin #54344
.rf.
Účastník
423 příspěvků
Buď zkusit posunout plochu (tělo) a následně otočit do požadované polohy nebo vytvořit sestavu, vložit do ní tento díl, zavazbit do požadované polohy, uložit sestavu jako díl, otevřít a uložit například do stepu, znova načíst step a uložit jako díl.
24. 6. 2011 v 15:21
Re:Re: Předefinování základních rovin #54345
mrnis
Člen
13 příspěvků
Už jsem to vyřešil jinak, předefinoval jsem jenom pohledy, nikoliv základní roviny, to do výkresu stačí. Ale stejně by mě zajímalo, jestli jde nějak hýbat s těma základníma rovinama. Nepřišel jsem na to.
26. 6. 2011 v 8:20
Re:Re: Předefinování základních rovin #54346
tomatom
Účastník
63 příspěvků
zakladni roviny vzdy prochazi pocatkem, to ze to nejakej jeliman nakresli mimo pocatek to je vec druha
zakladni roviny neposunes musis si posunout nainportovany dil k pocatku a nebo jak jsi sam napsal udelat si svuj pohled ktery ti bude vyhovovat pro vykres,
jedinne co muzes udelat tak svoje nove roviny 3 roviny ale nevim jestli je to to prave co bys potreboval protoze se tyto roviny neshoduji s zakladnimi pohledy leda je nejak poukladat
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.