Téma: Rozšíření toolboxu - MůjSolidworks.cz
10. 3. 2017 v 19:39
Rozšíření toolboxu #68469
David B
Účastník
4 příspěvky
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, kde je možné sehnat další komponenty do toolboxu? Když otevřu toolbox tak mi tam chybí tak základní věci jako je třeba korunová matice a závlačka nebo KM matice a MB podložka.
Kde se dají tyto díly sehnat? Děkuji.
11. 3. 2017 v 10:57
Odpověď na: Rozšíření toolboxu #68470
Jarda Dejmek
Účastník
350 příspěvků
Km matici jsem si stáhnul přímo ze stránek výrobce. Mám v PC složku normalie, kam si tyhle věci ukladam. Jde to nakonfigurovat, aby se to zobrazilo v knihovně, ale moc jsem se tím nezabýval, určitě někdo poradí líp 😃 jinak většinu modelů stahuju z https://grabcad.com/library a dřív jsem používal .3dcontentcentral.com
12. 3. 2017 v 17:35
Odpověď na: Rozšíření toolboxu #68475
David B
Účastník
4 příspěvky
A jak v takovémhle případě řeším velikost? Když si stáhnu model, tak bude mít nějaký rozměr, kde tomu pak nastavím, jestli je to M5 nebo M16? Díky
12. 3. 2017 v 18:22
Odpověď na: Rozšíření toolboxu #68476
M – by stacilo
Účastník
352 příspěvků
Ze stránek výrobce stáhneš většinou mrtvý model v neutrálním formátu. Vyřešíš to tak, že stáhneš velikosti, které potřebuješ a ty použiješ.
Nebo si stáhni celou řadu velikostí a máš na příště vystaráno. Zrovna matice jsou ten lepší případ, tam ta řada velikostí není tak dlouhá. Na rozdíl od šroubů…
17. 3. 2017 v 9:56
Odpověď na: Rozšíření toolboxu #68569
Jarda Dejmek
Účastník
350 příspěvků
velikost jde měnit přes vložit prvky a měřítko..Je to takový..ale jde to 😀
17. 3. 2017 v 12:07
Odpověď na: Rozšíření toolboxu #68582
pepe
Účastník
682 příspěvků
Do Toolbox si můžeš přidat i vlastní díly, ale bohužel s nimi pak nelze zacházet stejně, jako s originál Toolboxovými díly. Vložení vlastního dílu provedeš tak, že klikneš na jakoukoliv složku knihovny Toolbox pravým tlačítkem myši (myslím tím v Konfigurátoru Toolbox) a zvolíš Přidat soubor. Pomocí dialogu Otevřít pak vložíš/přidáš konkrétní díl.
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.