Téma: Školení, konzultace… - MůjSolidworks.cz

Autor
18. 1. 2017 v 17:30

Školení, konzultace… #67547

Tomáš
Účastník
157 příspěvků

Dotaz na konstruktéry forem – byl by tedy někdo, ochotný mně věnovat, za úplatu kousek svého času a poskytnout „školení“?

Vidím tady na foru pár lidí, kteří už mají se SW léta praxe v navrhování konstrukcí a tak mě napadlo že bych tady mohl najít někoho kdo dokáže pomoci začátečníkovi.

Nejde mě o rady co se týče zaformování, vtokování, chlazení atd…. ale čistě o práci v SW při navrhování formy. Více bych vysvětlil v SZ kdyby se někdo ozval.

Prosím tedy případně jestli se někdo najde tak pište do soukromé zprávy.

Děkuji.

19. 1. 2017 v 12:25

Odpověď na: Školení, konzultace… #67576

pepe
Účastník
682 příspěvků

Ahoj, kdyby se ti nikdo neozval, tak například náš prodejce Solidu (solidvision.cz) má na webu vyvěšené termíny nejrůznějších školení, zkus kdyžtak kouknout i tam… 😉

19. 1. 2017 v 13:16

Odpověď na: Školení, konzultace… #67580

M – by stacilo
Účastník
352 příspěvků

Ne, že bych nechtěl pomoct, ale tipuji, že to máš z práce do sídla Solidvisionu cca 73 km, a myslím, že tamní školitelé by ti dokázali pomoci nejvíce.

Já dělám v Solidworksu několik let a pořád si myslím, že znám tak 20 – 30% funkcí a používám aktivně tak max 10%..

19. 1. 2017 v 15:36

Odpověď na: Školení, konzultace… #67602

Tomáš
Účastník
157 příspěvků

73 km… skoro trefa +- 15km  – jak jsi mě lokalizoval?

Mám za sebou školení od našeho prodejce SW a moc přínosné to nebylo…já nepotřebuju školení typu – ukážeme vám co která ikona dělá..  ono to školení připomíná spíše reklamní akci na Solidworks…

Teď  třeba budu začínat s formou kde v jedné formě budou 4 díly. díl A levý a pravý + díl B levý a pravý.

levý a pravý jsou 100% zrcadlové..tvarově..takže pochopitelně to láká k tomu si zjednodušit práci, ale nevím vůbec jak  a jak to udělat tak aby se mě to dále během práce nevymstilo….

toto je jenom takový malý příklad toho s čím mě na školení neporadí protože vůbec netuší co chci. Myslím že konstruktérovi forem je úplně jasné o co mě jde….

Je toho samozřejmě mnoho a není to na vypisování do fora…

23. 1. 2017 v 18:27

Odpověď na: Školení, konzultace… #67803

Lukáš Kantor
Účastník
62 příspěvků

Ahoj,

Když jsem nastoupil do firmy, taky jsem byl na školení a měl jsem z toho stejný pocit. Spíše uživatelské školení. Co kde jaká ikonka dělá. Ale poprvé co jiného Tě mají školit?

Potom jsem si domluvil inviduální školení. Poslal jsem školiteli materiál, napsal mu mou představu co děláme, že bych chtěl takový model, aby dělal tohle a tohle. On si to nastudoval a pak jsem přišel znovu na školení kde mi ukázal všechno co jsem potřeboval. Plus další věci, které jsem chtěl vědět.

Samozřejmě člověk musí mít trochu představu co chce. On ten školitel není mistr v každém oboru.

Takové školení mi už dalo docela dost.

My máme prodejce, lanete.cz. Opava a Golčův Jeníkov.

L.

24. 1. 2017 v 10:45

Odpověď na: Školení, konzultace… #67826

pepe
Účastník
682 příspěvků

Mám stejnou zkušenost, jako Lukáš Kantor. Je opravdu velký rozdíl mezi základním a individuálním školením.

Odpověď na téma

Reklama

Reklama