Téma: Sledování témat - MůjSolidworks.cz
29. 1. 2009 v 8:56
Sledování témat #51515
kohen
Účastník
486 příspěvků
Ahoj,
chtěl bych se zeptat na zkušenosti se sledováním témat. Založil jsem téma + mám zaškrtnuto „sledovat toto téma“, ale info na email mi nechodí a další odpověď do tématu přibyla. Nevím jestli se někde má něco nastavit?
Díky za info.
29. 1. 2009 v 13:55
Re:Re: Sledování témat #52670
alda
Účastník
233 příspěvků
Mělo by to fungovat, normálně tuto funkci využívám a emaily mě chodí. Zkušte to ještě párkrát u dalších témat, pokud Vám nebudou emaily chodit, mrknu se na to. Dejte prosím ještě vědět. Díky
2. 2. 2009 v 10:49
Re:Re: Sledování témat #52671
kohen
Účastník
486 příspěvků
Sledování témat mám zatržené, ale v uživatelském panelu -> přehled -> sledování mám hlášku, že nesleduji žádná fóra ani žádná témata.
Určitě půjde o to někde něco zatrhnout.
Díky za info.
2. 2. 2009 v 11:11
Re:Re: Sledování témat #52672
alda
Účastník
233 příspěvků
Zkusil jsem si založit fiktiního uživatele, který má stejná pravá jako vy a vše funguje tak jak má. Ještě mě napadlo, že smysl ikonek, ktere indikuji sledování témat nejsou úplně jednoznačné.
Pro vysvětlení přikládám obrázky:
Následující obrázek značí, že téma NESLEDUJI[attachment=1:1czb4r2b]nesleduji.JPG[/attachment:1czb4r2b]
Následující obrázek značí, že téma SLEDUJI[attachment=0:1czb4r2b]sleduji.JPG[/attachment:1czb4r2b]
Máte to takto nastavené?
11. 8. 2016 v 20:05
Odpověď na: Sledování témat #65630
Tomáš
Účastník
157 příspěvků
Oživím 7 let staré téma. Nechodí mě odpovědi na příspěvky u nichž jsem zatrhnul volbu upozornit emailem. A v mém profilu nemám žádné tema mezi sledovanymi. Přitom jsem si jich zatrhl spustu.
Nevíte co s tím?
Ps: vlastně je divné že ve svém profilu ani nevidím zadnou emailovou adresu…..
Díky.
12. 8. 2016 v 10:22
Odpověď na: Sledování témat #65634
andrew
Moderátor
65 příspěvků
Tomáš: zkontroluj si nastavení emailu ve svém profilu > na záložce ZABEZPEČENÍ … zkontroluj, jestli zde máš uvedený aktuální a funkční email, ve své schránce si pak zkontroluj spam/pravidla atd. dej vědět, jak to dopadlo, popř. když bude problém přetrvávat
dále v tuto chvíli sledování témat/upozornění emailem na odpovědi v profilu není, uvažujeme o doplnění této funkce
doporučuji využít funkci Odebírat téma (či jednotlivé fórum), která v profilu pro toto je
TO ALL: máte někdo podobnou zkušenost, že by vám nechodili maily, kde zatrhnete „Upozornit mě na odpovědi e-mailem“? používáte tuto funkci?
admin
26. 8. 2016 v 8:34
Odpověď na: Sledování témat #65725
pepe
Účastník
682 příspěvků
Ahoj všem, tuto funkci sice používám jen zřídka, ale mám pocit, že to funguje (fungovalo).
6. 10. 2016 v 9:42
Odpověď na: Sledování témat #66278
QBczech
Účastník
294 příspěvků
„Upozornit mě na odpovědi e-mailem“ mi nefunguje. Poslední dobou jsem to párkrát dal, abych věděl jestli někdo odpoví, ale žádný mail mi nepřišel (ani do spamu) … 🙁
10. 10. 2016 v 12:57
Odpověď na: Sledování témat #66288
Jarda Dejmek
Účastník
350 příspěvků
dřív mě to normálně fungovalo (tak 3-4 měsíce zpět) ale teď ne..
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.