Téma: SolidCam - MůjSolidworks.cz
30. 1. 2011 v 9:49
Re:Re: SolidCam #54019
korbel
Účastník
19 příspěvků
Nazdar pánové. Posledně jste mi dobře poradili, tak se na vás obracím znova. Zkouší vytvořit program na 4 osé obrábění šroubovice. Mohl by mi někdo napsat co použít za program, jestli soustružení – frézování nebo frézování – soustružení? A potom nevím jakou technologii obrábění mám zvolit. Zkoušel jsem 3D Model, ale požadovaný tvar to neudělá, někde dělám chybu a nevím kde.
28. 6. 2017 v 9:09
Odpověď na: SolidCam #69649
korbel
Účastník
19 příspěvků
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit? Pri frézování mi na průměrových tvarech ( rádiusech ) zůstávají jakoby plošky. Neudělá to hladký tvar. Dalo by se to někde nastavit. Řídící program na CNC frézce používám Mach 3. Děkuji.
10. 7. 2017 v 8:27
Odpověď na: SolidCam #69690
pepe
Účastník
682 příspěvků
Zkus na to založit nový příspěvek, je to přehlednější a častěji někdo reaguje 😉
12. 6. 2018 v 13:53
Odpověď na: SolidCam #73382
hammer
Účastník
114 příspěvků
já jsem si nevěděl rady s polotovarem vystříknutého odlitku z hliníku, který měl minimální přídavky na opracování. Vůbec jsem si nevěděl rady jak polotovar v SoliCAMu zvolit. Tak jsem si dal hledání v Googlu a naštěstí jsem hned narazil na toto vlákno. Během chvilky jsem podle popisu vytvořil sestavu z odlitku a obráběného dílce. To byla má záchrana. Vše funguje dobře. Bude se mně to hodit i pro výkovky. Jaké je správné řešení se možná dovím při školení. Tak Tomáši díky za radu.
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.