Téma: Solidworks instalace - MůjSolidworks.cz

Autor
20. 3. 2018 v 17:34

Solidworks instalace #72192

Michal Hofbauer
Účastník
6 příspěvků

Ahoj

Poptávám nějakého znalého který dokáže nainstalovat některou verzi Solidu. Použití domácí Hobby modelářství. Kdo to dokáže zaplatím dle domluvy.

Díky

HEBA

20. 3. 2018 v 21:35

Odpověď na: Solidworks instalace #72193

Jarda Dejmek
Účastník
350 příspěvků

vzhledem k ceně asi nebude solidworks pro hobby použití zrovna nejlepší, ne? Co takhle nějakej free CAD? Třeba https://www.fusion360.cz/

Jinak instalace SW je docela intuitivní, není na tom nic složitého..

21. 3. 2018 v 7:52

Odpověď na: Solidworks instalace #72195

pepe
Účastník
682 příspěvků

Tenhle dotaz nezní moc „legálně“ 😀

Jinak odkaz na kontakty našeho prodejce máš tady https://www.solidvision.cz/kontakt/

S instalací ti pak pomůže technická podpora 😉

21. 3. 2018 v 8:09

Odpověď na: Solidworks instalace #72197

andrew
Moderátor
65 příspěvků

@MichalHofbauer — na hobby doporučuji použít studentskou verzi – má jen minimální omezení a je to „v pořádku“ 😉

objednej si zde: https://eshop.solidvision.cz/demo-solidworks-solidcam/zkusebni-verze-solidworks-s136648778

admin

21. 3. 2018 v 9:45

Odpověď na: Solidworks instalace #72199

Michal Hofbauer
Účastník
6 příspěvků

Ahoj

Díky za tipy.  No možná není dotaz zcela legální. Bohužel se tyto věci dějí .  Bohužel Já nejsem jeden z těch kteří na tomto programu legálně dělám v práci.  A bohužel výroba modelu formou pokus omyl už mě nebaví. Vždy to skončí rozvrtanými díly, pak někde neěco přidáte a už to nesedí nebo zavazí.  Tudíž jsem chtěl si model nejprve namalovat abych tomuto předešel. Nutně nepotřebuji nejnovější verzi ani nějakou plnou verzi kde program dokáže vypočítat i vaši návštěvu WC. Chtěl bych jen  něco kde si nakreslím komponenty a budu vidět zda si vzájemně nezavazí jednotlivé díly.

21. 3. 2018 v 9:45

Odpověď na: Solidworks instalace #72200

Michal Hofbauer
Účastník
6 příspěvků

Ahoj Díky za tipy. No možná není dotaz zcela legální. Bohužel se tyto věci dějí . Bohužel Já nejsem jeden z těch kteří na tomto programu legálně dělám v práci. A bohužel výroba modelu formou pokus omyl už mě nebaví. Vždy to skončí rozvrtanými díly, pak někde něco přidáte a už to nesedí nebo zavazí. Tudíž jsem chtěl si model nejprve namalovat abych tomuto předešel. Nutně nepotřebuji nejnovější verzi ani nějakou plnou verzi kde program dokáže vypočítat i vaši návštěvu WC. Chtěl bych jen něco kde si nakreslím komponenty a budu vidět zda si vzájemně nezavazí jednotlivé díly.

21. 3. 2018 v 9:51

Odpověď na: Solidworks instalace #72201

Jarda Dejmek
Účastník
350 příspěvků

pak bych fakt klidně zkusil ten Fusion. Na SW to nemá ale taky to je zadarmo 🙂 Já ho nedávno zkoušel právě na doporučení (nevím jestli tady, možná ano)

21. 3. 2018 v 9:57

Odpověď na: Solidworks instalace #72202

Michal Hofbauer
Účastník
6 příspěvků

Je sice zdarma ovšem instalovat každý měsíc.

21. 3. 2018 v 10:02

Odpověď na: Solidworks instalace #72203

Jarda Dejmek
Účastník
350 příspěvků

ten se instaluje každý měsíc? Já nevím, jen jsem ho vyzkoušel a už jsem se k tomu zase dva měsíce nedostal 😀

21. 3. 2018 v 11:25

Odpověď na: Solidworks instalace #72204

Michal Hofbauer
Účastník
6 příspěvků

Tak verze Fusion360 je pro modeláře na rok zdarma. Po roce se na stránkách kde se registruješ znovu přihlásíš jako hobby použití . Po té znovu prodlouží na další rok a pořád dokola.

21. 3. 2018 v 11:27

Odpověď na: Solidworks instalace #72205

Michal Hofbauer
Účastník
6 příspěvků

Děkuji za tip. Pro mě až nad míru dostačující. Nejvíce se mi líbí podpora při učení formou videí na Youtube.

Moc moc moc díky

HEBA

Hofbauer Michal

Odpověď na téma

Reklama

Reklama