Téma: Toolbox - MůjSolidworks.cz
15. 11. 2014 v 11:28
Toolbox #52427
Matica
Účastník
17 příspěvků
Dobrý den,
potřebuji radu s instalací Toolboxu do Solid works. Protože když nastartuji Solid works v knihovně návrhů kliknu na Toolbox, tak se mi ukáže (viz. obr) ale v Nástroje Solid works 2014 Nastavení Tool boxu je. Co s tím?
15. 11. 2014 v 17:17
Re:Re: Toolbox #55746
Chipke
Člen
13 příspěvků
Nejsem si jistý, ale nebude to tím, že ve Studentské verzi není Toolbox nabízen? Ale tím si nejsem jist. V mé verzi Profesional je a ve verzi Standart taky není.
19. 11. 2014 v 8:46
Odpověď na: Toolbox #55747
QBczech
Účastník
294 příspěvků
Toolbox opravdu není součástí SWx standard, ale dá se doinstalovat. Najdi si SolidWorks v Programy a funkce ve Windows a dej Změnit instalaci. V horní části si vyber jiný balíček a produkty a pak rozbal položku SolidWorks a zaškrtni Toolbox. Nevím jestli ti kvůli studentské licenci standard půjde spustit jako plnohodnotný toolbox ( mělo by se ti objevit Přidat nyní ) ale není nic jednoduššího si do knihovny návrhů ručně přidat složku browser z adresáře CSolidWorks Data odkud můžeš všechny normalizované součásti přidávat a upravovat 🙂
21. 11. 2014 v 16:54
Odpověď na: Toolbox #55748
Matica
Účastník
17 příspěvků
V Manažeru instalací – Kontrola systému žádný Toolbox není. Asi je to tím, že mám studentskou verzi. Ale ve škole máme úplně to stejný a Toolbox tam je. A Dále mně vrtá hlavou proč v Nabídce Start Solid Works 2014 jsou Nástroje Solid Worksu a v nich je nastavení Toolboxu?
3. 12. 2014 v 16:21
Re:Re: Toolbox #55749
Matica
Účastník
17 příspěvků
Ale víte co je zajímavý. Že ve škole máme studentskou verzi s Toolboxem.
3. 12. 2014 v 16:39
Odpověď na: Toolbox #55750
Matica
Účastník
17 příspěvků
A když otevřu nastavení Toolboxu tak se mi objeví (obr1) po vybrání průvodce dirami, protože nic jiného vybrat nejde, se objeví (obr 2). Co mám dělat?
10. 3. 2015 v 13:18
Re:Re: Toolbox #55751
pepe
Účastník
682 příspěvků
Ahoj
Toolbox není obsahem Studentské verze.. Ve škole sme měli taky Vyučovací verzi, která Toolbox obsahuje, ale mezi verzí doma a ve škole je podstatný rozdíl…. Prostě ho tam ani nemůžeš mít.
A to co vidíš v nastavení není Toolbox jako takovej, ale databáze pro Průvodce dírama 😉
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.