Téma: Vrtani tvarovy der v sestave - MůjSolidworks.cz

Autor
13. 10. 2018 v 20:44

Vrtani tvarovy der v sestave #74508

Lukas Lukas
Účastník
4 příspěvky

Ahoj. Mam mensi dotaz k sestave. Da se zde udelat to ze pokud si nakreslim blok materialu a tvarovy nastroj vzit tyto dva modely nastavit si nastroj tam kde potrebuji udelat vazby to vse mam. Pak bych chtel prenyst obrys nastroje do obrobku. Vim ze to takhle jde myslim solidedge a proto se chci zeptat jde mi o to ze ten tvarovy nastroj nechci pokazde kreslit znova. Diky za odpoved

14. 10. 2018 v 16:43

Odpověď na: Vrtani tvarovy der v sestave #74513

Jarda Dejmek
Účastník
350 příspěvků

napadá mě udělat to v dílu, vložit do dílu i nástroj, v přímých upravách je přesunout tělo a pak ho odečíst (kombinovat nebo co to tam je)

15. 10. 2018 v 8:33

Odpověď na: Vrtani tvarovy der v sestave #74514

andrew
Moderátor
65 příspěvků

Jde to i v sestavě:

1. v sestavě si zedituj díl bloku materiálu (Upravit součást)
  2. použij funkci z menu Vložit > Prvky > Prolis   nebo   Vložit > Prvky > Dutina

15. 10. 2018 v 11:46

Odpověď na: Vrtani tvarovy der v sestave #74515

Lukas Lukas
Účastník
4 příspěvky

Dekuji funguje to. Vytvoril jsem dutinu podle nastroje ale ted mi nejde vytvorit dil. Potrebuji aby se ta dutina tam zachovala ja odstranil ten tvarovy nastroj a ulozil blok jako novy blok. Jde to nejak? Moc diky za radu

15. 10. 2018 v 11:57

Odpověď na: Vrtani tvarovy der v sestave #74516

Lukas Lukas
Účastník
4 příspěvky

Diky uz jsem to nejak udelal. Omlouvam se jsem totalni lama ale potrebuju neco delat do prace a vlastnim 3d tiskarnu naposledy jsem delal v solidu ve skole a to uz je nejaky patek. Takze diky moc

15. 10. 2018 v 13:18

Odpověď na: Vrtani tvarovy der v sestave #74546

Jarda Dejmek
Účastník
350 příspěvků

Diky uz jsem to nejak udelal. Omlouvam se jsem totalni lama ale potrebuju neco delat do prace a vlastnim 3d tiskarnu naposledy jsem delal v solidu ve skole a to uz je nejaky patek. Takze diky moc

co máte za tiskárnu? Já koupil Průša I3 MK3

15. 10. 2018 v 15:10

Odpověď na: Vrtani tvarovy der v sestave #74547

Lukas Lukas
Účastník
4 příspěvky

Mam anet A4 levna cina. Ale staci mi to. Mam to na hrani a jako serizovac a obsula cnc si tim rozsiruju svoje vedomosti v cad/cam dokud jsem mlady.

Odpověď na téma

Reklama

Reklama