Téma: Vrúbkovanie - MůjSolidworks.cz
24. 10. 2014 v 13:20
Vrúbkovanie #52415
Stifoo
Účastník
8 příspěvků
Zdravím Vás.
Viete mi niekto prosím poradiť ? Neviem si dať rady s vrúbkovaním na istej ploche. Neviem akým sposobom mám nanies vrúbkovanie na obr. nižšie na označenú plochu. Veľmi by ste mi pomohli.
30. 10. 2014 v 14:24
Re:Re: Vrúbkovanie #55694
QBczech
Účastník
294 příspěvků
Ahoj,
Mohl bys poslat nějaké detailnější náhledy (popř. díly)? Nevím jak si to mám představit – jak to má být nahusto a jaká velikost? Obecně může být obtížné vymodelovat něco na nepravidelné ploše. Napadlo mě jak si trochu pomoct. podívej se do přílohy, třeba ti to poslouží jako vzor 😉
[attachment=0:1o6rj30s]patvar.SLDPRT[/attachment:1o6rj30s]
30. 10. 2014 v 18:15
Re:Re: Vrúbkovanie #55695
kohen
Účastník
486 příspěvků
Není to asi to co by jsi chtěl, ale pokud se jedná o obecnou plochu, tak to bude trochu problém.
10. 11. 2014 v 23:15
Re:Re: Vrúbkovanie #55696
Stifoo
Účastník
8 příspěvků
@QBczech wrote:
Ahoj,
Mohl bys poslat nějaké detailnější náhledy (popř. díly)? Nevím jak si to mám představit – jak to má být nahusto a jaká velikost? Obecně může být obtížné vymodelovat něco na nepravidelné ploše. Napadlo mě jak si trochu pomoct. podívej se do přílohy, třeba ti to poslouží jako vzor 😉
[attachment=0:2438ykp3]patvar.SLDPRT[/attachment:2438ykp3]
ďakujem šikovné riešenie :-D… len stále neviem prísť nato akým spôsobom by bolo možné vytvoriť lineárne pole v oboch smeroch týchto vrúbkov, na celej zakrivenej ploche s ľubovolnými odstupmi dajme tomu 3mm tak aby bol každý vrúbok na svojej pozícii kolmo k tej zakrivenej ploche. Lebo ručne kresliť a odčítať každý jeden vrúbok no neviem 😀 to by bolo zdĺhavé modelovanie.
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.