Téma: Vystředit kóty - MůjSolidworks.cz
2. 3. 2016 v 9:53
Vystředit kóty #63529
Tomsen
Účastník
3 příspěvky
U všeho lze vystředit kóty, jen když zakótuji poloměr nezobrazí se mi v nabídce – Možnostech zobrazení- vystředit kóty, abych mohl rozměr posunout.
Ale na jiném PC lze v tom samém výkrese už se zobrazí tato možnost. Je to někde v nastavení? (Solidworks 2010)
Děkuji za odpovědi, rady a tipy.
16. 3. 2017 v 12:18
Odpověď na: Vystředit kóty #68561
Tomsen
Účastník
3 příspěvky
Dotaz na: spouštění tabulky aby se mě zeptalo.
Ahoj, opět dotaz prosím: Často pracuji s přepisováním dílů-pak se mi v sestavě nebo ve výkresu potlačí, vždy mi vyskočila tabulka Nelze najít soubor… Chcete určit umístění, dám ano vnutím mu díl který chci a je to podle mého. Teď se mi sestava otevírá bez daného okénka (Zřejmě jsem omylem odklikl-Neptat se znova) s potlačenými díly které nemůže najít, kde prosím to znova aktivuji. Nějak nechci hledat a proklikávat možnosti, které by to mohlo být a tím ztrácet čas.
Díky za odpověď tomu kdo to z fleku ví.
23. 6. 2017 v 6:50
Odpověď na: Vystředit kóty #69637
Tomsen
Účastník
3 příspěvky
SETKAL SE NĚKDO S TÍMTO PROBLÉMEM?
Po otevření jednoho převzatého projektu vzniklo to, že se při úpravě pracovní okno SolidWorksu minimalizovalo. Nyní problém nastává i v prázdném projektu Nový – Díl – Načrtnout skicu..
Zkusil jsem aktualizaci ovladačů, poté jsem odinstaloval a znovu nainstaloval s původní licencí, ale nepomohlo. Software SolidWorks 2010, na PC je systém Windows XP, na PC je nainstalována i starší verze 2008, ta je funkční. Nějaké rady co s tím? Díky.
23. 6. 2017 v 10:23
Odpověď na: Vystředit kóty #69638
Jarda Dejmek
Účastník
350 příspěvků
Ahoj, já řešil problémy s importem dílů ze stepu (a ukládání do 3D pdf) a na podpoře mi řekli, že to často dělají výchozí šablony. Při otevření přejatýho dílu by to asi dělat nemělo, ale ber to jen jako nápad, že by to třeba mohlo být..
26. 6. 2017 v 12:52
Odpověď na: Vystředit kóty #69645
QBczech
Účastník
294 příspěvků
to: Tomsen: Jak tvůj dotaz souvisí s vystředěním kót? Založ na to nový téma. Když ti někdo poradí a napíše to sem pod téma: „Vystředit kóty“ může se tát že po čase bude někdo jiný hledat odpověď na svoji otázku a při vyhledávání toto téma zamítne, protože s tím nesouvisí.
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová
-
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci
-
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #2
-
Model Mania 2024: Změna návrhu #1
-
Model Mania 2024: Postup modelování #3
-
Postup modelování příruby #5
-
Postup modelování příruby #4
-
Model Mania 2024: Postup modelování #2
-
Postup modelování příruby #3
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.