Téma: Zobrazení/Skrytí součástí v průmětu - MůjSolidworks.cz

Autor
10. 1. 2014 v 11:40

Zobrazení/Skrytí součástí v průmětu #52319

tonda14
Člen
1 příspěvek

Zdravím zde na foru,
potřebuji vyřešit jak mít skryté součásti v průmětu,který vytvořím z pohledu např.sestavy,v které jsem ve stromě skryl díly.Takto musím při každém dalším novém průmětu znovu skrývat díly ve stromě.V řezu to jde,v detailu to jde,ale v průmětu ne.Už jsem zkusil zaškrtnout snad vše,ale pořád se mi zobrazují skryté díly v původním pohledu.Nemáte někdo nějakou radu?Díky moc.

11. 1. 2014 v 21:31

Re:Re: Zobrazení/Skrytí součástí v průmětu #55451

Mildo
Účastník
126 příspěvků

Pouzivam stav zobrazenia. Na urovni konfiguracie modelu môžeš mať viacero stavov zobrazenia.
Rychlokurz:
– vyber si v strome 3podzostavy pomocou vyberu cez Ctrl
– volbou praveho tl.mysi daj Izolovat
– vybrane zostavy si natoc ako potrebujes do pohladu vykresu
– stlacenim medzernika pridaj nový „pomenovany“ pohlad modelu pre vyber pohladu vo vykrese
– no a finale je, pred tym ako vratis späť izolaciu vybranych zostav, daj si ulozit stav zobrazenia.
V celku ide o to, ze si predpripravis komplet „nieco tvoje“ pre vykres.Tam si uz lem povinne odklikas volby konfiguracie – daneho pohladu – v akom stave zobrazenia.
(ked si pripravis dobry rozstrel pomocou „Rozlozit“ môžeš to na uplny koniec este aj…
doslkikania

13. 1. 2014 v 7:30

Re:Re: Zobrazení/Skrytí součástí v průmětu #55452

kohen
Účastník
486 příspěvků

V sestavě a záložce „konfigurace“ máš ve spodní části „stavy zobrazení“ = můžeš si nastavovat co potřebuješ a ukládat do jednotlivých stavů zobrazení a konfigurací. Nastavené konfigurace a stavy zobrazení můžeš využít dále ve výkresech.

Odpověď na téma

Reklama

Reklama